Šokový zchlazovač /zmrazovač ITALREFR ITLV05MASTER
Nerezový šokový zchlazovač /zmrazovač s kapacitou 5 x GN 1/1 včetně vpichové teplotní sondy
ŠOKOVÉ ZCHLAZENÍ +70°C > +3°C
Během rychlého zchlazení klesne za 90 minut teplota potraviny z +70°C na +3°C.
Teplotní přechod z +65°C na +10°C je tak rychlý, že zabrání množení bakterií.
Šokově zchlazené potraviny mohou být uchovávány v chladničce po dobu zhruba 8 dní
ŠOKOVÉ ZMRAZENÍ +70°C > -18°C
Rychlé zmrazení na nízkou mínusovou teplotu umožní tvorbu mikrokrystalů, které optimálně chrání buňky potravin.
Během šokového zmrazování klesne teplota z +70°C na -18°C za 240 minut.
Šokově zchlazení potraviny jsou uchovatelné po dobu několika měsíců.
ROZMĚRY 750x740x850/880 mm ŠxHxV
ČISTÁ HMOTNOST – 71 kg
ROZMĚRY KOMORY – 610x410x410 mm ŠxHxV
ČISTÝ OBJEM – 5 plechů GN1/1 nebo 5 plechů 600×400 mm
PROSTOR MEZI JEDNOTLIVÝMI ZÁSUVY – 70 mm
VÝKON ZCHLAZENÍ – +3°C 20 kg
VÝKON ZMRAZENÍ – -18°C 15 kg
CHLADICÍ MEDIUM – R404A/R507
MAX. TEPLOTA OKOLNÍHO PROSTŘEDÍ +43°C / R.H. 65%
ELEKTRICKÝ PŘÍKON – 1424 W
NAPĚTÍ – 230V/50Hz